Idag har jag haft stor inspiration till att plita ner en par blogg inlägg (om gårdagen i vimpeli, söndagens utflykt på isen med kiten, lite om min träning osv..) men då har ju förstås internetuppkopplingen lyst med sin frånvaro. Så har det varit i tre dagar nu, dagtid. Det är ju så typiskt! Men inget "ont" som inte för något gott med sig, jag har bakat mera bröd idag istället, två olika sorter. Vi ska försöka göra detta till en vana att baka vårt eget bröd, det är ju så mycket godare och billigare. Mikael äter rätt mycket bröd, jag också för den delen så det blir rätt många euro i veckan. Det är Mikaels syster som inspirerat mig till detta med att baka sitt eget bröd i stället för att köpa. Hon har gjort det i över ett år nu och sparat in en hel del slantar.
Dagens skörd
Semlorna blev en sådan succé så det bara måste bakas igen och igen.
Mmmm, det där ser ju mums ut... Du skulle ju kunna slänga in ett recept på dina semlor... Är också lite nyfiken på de där rågrutorna du gjorde för en tid sedan :)
SvaraRaderaOch de är ju så gott också! :) Recepten till både semlorna och rågrutorna finns bakpå mjölpåsarna jag använde. Myllärin rågbrödsingredienser och semleingredienser, bara att tillsätta mjölk/vatten, jäst, salt och sirap. Enkel och gott!
Radera