fredag 21 februari 2014

Bakverken med grädde

Fastlagsbullar, eller semlor som de heter i grannlandet Sverige, är ett bakverk jag inte alls är speciellt förtjust i. Har aldrig varit. Men jag kan bli efter idag när jag bakade lchf fastlagsbullar (mjölfria förstås). Doftade ljuvligt, fick härlig konsistens och var (är, finns 2 kvar...) väldigt goda. Mums. 

3 kommentarer :

  1. Var har du hittat receptet? Låter som något som jag kunde pröva på det där :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag använde detta recept: http://www.alltomlchf.se/maten/recept/lchf-semlor/. Men helt 100% lchf blev inte mina för jag "orkade" inte göra egen mandelmassa ;)

      Radera
    2. Tror nog jag kommer att äta köpt mandelmassa också, allt kan man ju int ork göra själv ;) Tack för receptet!

      Radera

Tack för din kommentar. :) Den kommer att godkänns efter att jag granskat den och jag svarar gör jag här på min egen blogg!