måndag 27 maj 2013

Rabarber paj och hemgjord vaniljsås

Havremjölken passade alldeles ypperligt att göra vaniljsås av också, det provade jag på idag tillsammans med rabarberpajen jag bakat till eftermiddagskaffet. Nu låter det ju som att jag bakar något till varje eftermiddagskaffe men så är inte fallet. Bara till speciella dagar, som idag när vi fick gäster. Anna och hennes killar var hit och busade. Och det var så roligt att Alissa och W kom igång och började leka nästan genast. Busungar :)


3 kommentarer :

  1. Oj va glad ja blir av att läsa första meningen, ska ha mjölkfritt främmande om några dagar å de slog mej när ja kom hem att ja int hadd köpt havregrädde eller sojaglass... Men havremjölk har jag hemma, så de blir en vaniljsås då :) Tack för tipset :D

    SvaraRadera
  2. ja det var ju nästan som vanlig vaniljsås, funkade utmärkt tyckte jag :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. :) Den kommer att godkänns efter att jag granskat den och jag svarar gör jag här på min egen blogg!